Kannuksen yritysrekisteri
Yritysrekisterin hakuohjeet

Yrityksen nimi, tuotteet ja palvelut

Tietoja voi hakea vapaasanahaulla, joka kohdistuu yrityksen nimeen, tuotteisiin tai palveluihin. Tähän hakuun voi kirjoittaa asiasanan kokonaan tai osan asiasanasta. Esimerkiksi kirjoittamalla sanan "kodinkone" saa hakutulokseksi kaikki ne yritykset, joiden nimessä, tuotteissa tai palveluissa on mainittu sana "kodinkone" esim. kodinkonekauppa.

Toimiala

Tilastokeskuksen peruja on yksi tärkeimmistä yritysluokituksista: toimialaluokitus. Tämä luokitus ryhmittelee yritykset, yritystyyppiset yksiköt ja toimipaikat toimialaluokkiin perustuen yksiköiden tuottamiin hyödykkeisiin, tuotantopanoksiin ja tuotantoprosesseihin. Tarkempia toimialahakuja pääsee hakemaan valitsemalla ensin ylävalikosta halutun toimialan. Sen jälkeen alavalikkoon avautuu valitun toimialan alaluokat.

Hakemistoluokka ja hakemistosanat

Virallisen TOL 2008 -luokituksen lisäksi kuluttaja-asiakkaille tuotteita ja palveluita tarjoavia yrityksiä voi myös hakea hakemistoluokilla ja -sanoilla. Hakemistosanat ovat hakua helpottavia asiasanoja. Kaikkia yrityksiä ei hakemistosanoilla löydy, vaan hakemistosanoilla pääsääntöisesti löytyvät tavallisimpia kuluttajille tuotteita ja palveluita tarjoavat yritykset.

Haun suorittaminen

Suorita haku klikkaamalla "Hae" -painiketta. Mikäli haluat suorittaa uuden haun, voit tyhjentää hakuvalinnat "Tyhjennä" -painiketta.

Hakutulos

Haun tulos on lista yrityksiä. Hakua vastaavien yritysten määrä näkyy hakulistauksen alussa (esim. Haun tulos 245 yritystä). Hakulistauksessa näkyvät yrityksen virallinen nimi, postiosoite, postitoimipaikka. Klikkaamalla yrityksen nimeä pääsee tarkastelemaan tarkemmin valitun yrityksen tietoja.

Kannuksen kaupunki
PL 42
Asematie 1
69101 Kannus
Puh. (06) 874 5111